Jan došao tri koraka do milijuna pa odustao na zemljopisu. Biste li vi znali odgovor?

Magazin TV & Film

STUDENT iz Siska Jan Furlan došao je na samo tri koraka do milijuna u kvizu Tko želi biti milijunaš, no zaustavilo ga je jedno geografsko pitanje.

Student pete godine elektrotehnike na FER-u otvorio je pitanje za 250.000 kuna, no na njemu je i odustao jer je ranije potrošio sva tri jokera.

“Gdje je bio planinar koji je vidio kanjon Nevidio?” glasilo je pitanje koje je Jana koštalo daljnjeg sudjelovanja u showu. Morao se odlučiti između Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije i Crne Gore.

Jan je nakon odustajanja rekao da bi odgovorio da je u pitanju Crna Gora, a Tarik mu je zatim dodatno sjeo na muku rekavši da bi – bio u pravu.

Frane zapeo na ribolovu

Nakon Jana nasuprot Tariku sjeo je Frane Lukin iz Dugog Rata. Programer je zapeo već na pitanju za 4000 kuna jer nije znao je li kliper, šiber, gelender ili blinker sastavni dio ribolovne opreme. Na tom je pitanju iskoristio dva jokera.

Pola-pola mu nije pomogao pa se za pomoć obratio znalcima. Oni su mu otkrili da je riječ o blinkeru pa je Frane nastavio dalje s igrom.

Jokera Zovi zvao je zbog pitanja koji su glazbeni specijalitet Dječaci poslužili na svom prvom albumu. Pohane tikvice, Restani krumpir, Punjene paprike ili Slane srdele? Joker ga je uputio na Punjene paprike i osigurao mu 16.000 kuna.

Franu u sljedećoj emisiji čeka otvaranje pitanja za 32.0000 kuna.