Marko Livaja i Danijel Subašić prijavljeni disciplinskom sucu lige: Očekuje ih kazna?

Sport

Marko Livaja i Danijel Subašić pjevali su pogrdne pjesme na račun Dinama.

Povjerenik za natjecanje HT Prve lige, Josip Brezni, prijavio je po službenoj dužnosti igrače HNK Hajduk, Marka Livaju i Danijela Subašića, disciplinskom sucu HT Prve lige, objavili su iz HNS-a.

Epilog je to proslave nogometaša Hajduka nakon što su svladali Dinamo u derbiju 18. kola Prve HNL na Maksimiru s 2:0. Posjetimo, tijekom jučerašnjeg dana na internetu se pojavila snimka na kojoj se mogu vidjeti Livaja i Subašić kako pjevaju pogrdne pjesme o Dinamu u noćnom klubu.

 

“Temeljem ovlasti iz Propozicija natjecanja HT Prve lige, povjerenik za natjecanje prijavio je Livaju i Subašića disciplinskom sucu zbog neprimjerenog ponašanja i povrede Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika”, priopćio je HNS.

Nogometaši kažnjavani novčano

Podsjetimo, u prošlosti je HNS kažnjavao slične prijestupe koji su se dogodili na utakmici novčano. Kao na primjer na Dinamovoj proslavi 2009. godine za ”J*** se, j*** Splite…” ili prije par godina kada je nogometaš Hajduka Stanko Jurić pjevao pogrdnu pjesmu nakon Jadranskog derbija (”Purgera i Riječana šakama i nogama”).

 

 


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *